18 - Ιουλίου - 2025
Dagon – Director’s Cut #88

Ο Λάζαρος Κολαξής και ο Βαγγέλης Βίτσικας συνεχίζουν την θεματική των ταινιών κοντά σε παραλίες με το λαβκραφτικό «Dagon».

Στιγμιότυπο από την ταινία τρόμου «Dagon».

O έμπειρος στις κινηματογραφικές διασκευές λαβκραφτικών ιστοριών, Stewart Gordon (Re-Animator), διασκευάζει το The Shadow Over Innsmouth, μια ιστορία κοσμικού τρόμου για ένα ψαροχώρι με τρομακτικά μυστικά και ένα ζευγάρι που μαθαίνει την αλήθεια με τον πιο φρικιαστικό τρόπο.

Ο Λάζαρος Κολαξής και ο Βαγγέλης Βίτσικας βλέπουν το Dagon και συζητάνε για τις  αρετές μιας απολαυστικής b-movie που θα σας αλλάξει τον τρόπο με τον οποίον βλέπετε τα ψαροχώρια.

Στηρίξτε το The Director’s Cut και την εκπομπή του Director’s Cut-Το Podcast αγοράζοντας αποκλειστικά επεισόδια από το e-shop στο Patreon.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *